• Kuřecí vývar s celestýnskými nudlemi

    Poctivý silný vývar, to je životabudič, na který se v případě nouze můžete stoprocentně spolehnout. My jsme pro vás přichystali recept, ve...

  • Kyselica

    Všichni si všímáme, že dny se zkracují a slunečních paprsků ubývá. Přichází podzim. Také byste ho nejraději celý strávili doma pod peřinou...

  • Rychlá dýňová polévka

    K podzimu patří dýně. A proto si dnes připravíme rychlou dýňovou polévku.   Potřebujeme : 1 středně velká dýně 6 větších brambor ...

  • Americká rajská omáčka

    Rajčatová omáčka, neboli rajská, má své příznivce i odpůrce. My si dneska ukážeme, jak takovou omáčku připravíme po americku.   ...

  • Poctivá Zelňačka s klobásou

    Není nad dobrou a sytou polévku. Připravte si s námi zelňačku s klobásou. Dobrou chuť! Suroviny: 500 – 700 g kysaného zelí 2...

  • Rajčatová polévka

    Právě máme sezónu čerstvých, krásně zbarvených rajčat, tak proč si z nich neudělat skvělou polévku?   Potřebujeme : 650 g zralých...

  • Čínská pálivá omáčka nasladko

    Máte rádi čínská jídla pro jejich ostrou chuť spojenou s jejich úžasnými omáčkami? A chcete si takovou omáčku připravit i doma? Zkuste tento...

  • Jarní hrnec plný zeleniny

    Po dlouhé zimě a začínajících ještě sychravých jarních dnech jsme unavení a bez energie a nutně potřebujeme tělo povzbudit. A co je lepšího než...

  • Chřestová polévka s šunkovými kostičkami

    Kolik polévek umíš, tolikrát jsi kuchařem! Zvyšte si teď, v chřestové sezóně, svoji kuchařskou kvalifikaci a rozšiřte svůj polévkový repertoár...

  • Vopiška neboli kopřiváčka

    Už z názvu receptu se dá tušit, že se  vydáme do doby našich (pra)předků, kdy tento recept pochází z minulého století a zná ho snad každá...

  • Polévka z červené čočky

    Rychlá lahodná polévka, která zasytí. Potřebujeme : 200 g červené čočky 30 g  másla 50 g   paprikového nebo rajčatového...

  • Polévka Pucík

    Tato polévka je specialitou regionu Jižní Čechy. Příprava i samotné vaření je velmi rychlé, tudíž za chvíli je lahodná polévka na stole. Je...

  • Kuřecí polévka

    Máme tady nový rok, ve kterém vás vítáme a přejeme hlavně hodně zdraví a celkové pohody.  A nyní vzhůru do další etapy vaření, kdy i během...

  • Cibulové čatní

    Čatní ( anglicky chutney ) je tradiční pochutina indické kuchyně. Jedná se vlastně o dochucující omáčku, která může mít tisíce...

  • Kapustnica se sušenými švestkami

    Na první pohled je kysané zelí obyčejná potravina, ale ve skutečnosti má na lidský organismus přímo zázračné účinky. Je to důležitý zdroj...

Náš tip