• Ústřice - plody moře

    Na mezinárodních jídelních lístcích jsou ústřice bezesporu jedním z nejoblíbenějších předkrmů, a to jak živé, tak i tepelně upravené. Ve ...

  • Quiche s cuketami a kozím sýrem

    Pod pojmem quiche /čtěte: kiš/ se skrývá slaný koláč tvořený těstem listkovým a plněný směsí vajec ušlehaných se smetanou, sýrem, masem či...

  • Meruňkový crumble

    Rychlý a velmi nenáročný na přípravu, velmi variabilní, málo nádobí i surovin, prostě ideální, když vás honí mlsná "právě teď hned", známe to...

  • Italská Mamma mia

    Rychlý moučník, téměř bez práce a lahodné chuti, aneb připravíme si dnes a zítra si už jen nachystáme kávu a neděle může začít. Potřebujeme...

  • Paella nejen pro vegetariány

    Paella je typické španělské jídlo z rýže, podobné rizotu nebo pilafu. Pochází ze španělského města Valencie. Podobně jako v případě rizota...

  • Jarní asijské závitky

    Orestovanou ochucenou směs s mladou svěží zeleninou naplníme do palačinkového těsta a máme zde lahodné závitky. Potřebujeme : 4 vejce ...

  • Těstoviny s ořechovou omáčkou a vepřovou panenkou

    Jste také milovníci těstovin na každý způsob? Vyzkoušejte náš recept a určitě neprohloupíte. Dobrou chuť! 2 menší vepřové panenky 1...

  • Toskánský závin

    Vyzkoušejte tento originální předkrm. Přejeme dobrou chuť! těsto na pizzu (buď zakoupíme v prášku, chlazené nebo vyrobíme sami) ...

  • Jarní směs z Toskánska

    Plný talíř zeleniny, to je  přesně to pravé, co náš organismus po dlouhé zimě potřebujeme k zahnání jarní únavy. Potřebujeme : 1...

  • Bombajské kuřecí rizoto

    Tento recept je už dle seznamu surovin exotika. Kdo má rád netypické kombinace surovin, tak pro toho je tento recept snadný (i když uznávám...

  • Vepřová kýta po pikardsku

    V překladu tento recept zní Filet de porc a la Picarde a my si ukážeme, jak jednoduše si jej připravit. Potřebujeme : 3/4 až 1...

  • SOFRITO

    Přinášíme vám recept na tradiční pokrm z ostrova Korfu. Potřebujeme : 1,5 kg kvalitního hovězího masa, svíčková nebo zadní 4 stroužky...

  • Penne alla sorentina

    Čeká nás prodloužený víkend a to pro mnohé znamená….vaření. Co ale zase vařit? Mozzarella Galbani mění jednoduché v jednoduše geniální....

  • Crema al pomodoro

    Italové jsou pověstní svou vášnivostí i milostnými vzplanutími, přičemž jejich největší láskou zůstává láska k jídlu. Nechte se jimi...

  • Mozz receptů s mozzarellou: Saltimbocca per la bocca

    Mozzarella Galbani mění jednoduché v jednoduše geniální. Inspirujte se! Mozzarellu – jemný italský sýr s lahodnou chutí čerstvého mléka –...

Náš tip