• Vepřové plátky s jablečným zelím na víně

    Jablka jsou lehce k dostání na trhu celoročně, ale přesto k podzimu patří tak nějak nejvíce. Pojďme si tedy (nejen)  z nich připravit lahodné...

  • Tuňákové ragú

    Tuňák je český rodový název pro několik druhů makrelovitých ryb . Nejznámější pak je tuňák obecný. Potřebujeme : 600 g tuňáka...

  • Zauzená kachní prsa, kaštanové rizoto s kroupami, kaštanový krém

    Pokud si letos na podzim dáte kaštany, nejenom, že si skvěle pochutnáte, ale také si tím zlepšíte náladu. Obsahují vitamín B a další látky,...

  • Divočinu na talíři: Srnčí ragů

    Zvěřina má v Česku dlouhou tradici. Paroháče, kance nebo zajíce dříve vášnivě lovila šlechta, není se čemu divit. „Z nutričního...

  • Kapr s medovým přelivem

    O tom, že ryby patří na stůl nejen o Vánocích, již každý ví. A protože receptů není nikdy dost, přinášíme jeden velmi jednoduchý na najčastější...

  • Sekaná z bůčku

    Sekaná z mletého bůčku je krásně šťavnatá a zcela jistě vám bude chutnat. Jako příloha pak je vhodná bramborové kaše, případně klasické vařené...

  • Jagerské řízky

    Když řekneme slovo řízek, každý si asi představí klasický smažený v trojobalu s vařenými brambory. Ale my vám dnes ukážeme, že to jde i jinak,...

  • Kančí ragú

    Zvěřina je výživná, lehce stravitelná, má charakteristickou vůni a chuť. Toto maso také obsahuje minimum tuku. Zvěřina se používá k přípravě...

  • Grilovaný sumec na fenyklovém salátu, s vinnou redukcí a citronovým máslem

    Ryby jsou zdravé, ale ne každý je umí připravit správně. Při troše cviku, to ale může zvládnout i začátečník. Šefkuchař Lukáš Lang doporučuje...

  • Sekaná s houbovou omáčkou

    Dnes si spolu připravíme netradiční sekanou s houbovou omáčkou. Potřebujeme : 1 kg libového hovězího mletého masa 250 g prejtu 1...

  • Dušené kuře s omáčkou

    Dušené kuře s omáčkou je oblíbené jídlo u dětí.   Potřebujeme : 1 kuře 1/4 l kuřecího vývaru 1 cibule 1 stroužek česneku 1...

  • Krčmářská masová směs

    Masové směsi "na nudličky" jsou velmi oblíbené minutky, a to zejména v letním období, kdy se dají připravit i na grilu. Potřebujeme : ...

  • Letní kapr

    Co jiného si dopřát v těchto úmorných letních vedrech, než lehkou rybu. Potřebuje : 4 porce kapra citrónová šťáva hladká...

  • Hovězí pečeně s vinnou omáčkou

    Nepodléháte módním trendům a oceníte kvalitní a tradiční pokrm? Není nad dobrou omáčku! Vyzkoušejte recept z hovězího masa. Dobrou chuť! ...

  • Rychlá kuřecí čína

    Máte rádi rychlé a chutné jídlo? Pak jistě oceníte recept na oblíbenou kuřecí čínu, která jistě nezklame vaše chuťové pohárky. Dobrou chuť! ...

Náš tip