• Testujte s námi Ovocný pektin a vyrobte si doma dokonalou marmeládu

    Aktualizováno : Výzva k testování je ukončena! Testovat budou dle náhodného losu :  O.Fabiánová, M.Urbanová, E.Staňková, H.Chadimová,...

  • Jahodový chia džem

    Jahodový džem u nás patří k nejoblíbenějším. Jestliže i vám sedne jahodová klasika bez dalších chuťových experimentů, vyzkoušejte přísadu, ...

  • Pampeliškový sirup

    Vejdu na svou zahradu a kam jen mé oko dohlédne, všude vidím malá žlutá sluníčka, krásné pampelišky. A protože o jejich kráse, ale hlavně...

  • Jahodový džem s červenou řepou

    Máte rádi neobvyklé kombinace? V tom případě musíte zaručeně ochutnat jahodovou marmeládu s červenou řepou. Věřte, že vám ještě více bude...

  • Jahodová sezóna

    Jahody milují všichni. Nejlepší jsou čerstvé se šlehačkou, avšak sezóna je krátká. Proto si nezapomeňte udělat zásoby na zbytek roku, kdy je o...

  • Zimní marmeláda – mandarinka, kiwi, med

    Ani chladná zima není překážkou pro vykouzlení marmeládového zázraku. Stačí zapomenutý želírovací cukr z letních měsíců, mandarinky a pár...

  • Kandované ovoce

    Doba dozrávání ovoce je tady a my vám přinášíme návod, jak si udělat domácí kandované ovoce. ovoce vhodné ke kandování: třešně ...

  • Okurková sezóna

    Letní dny a teplé noci, to jsou nejlepší podmínky pro růst okurek. Taky se Vám urodilo množství krásných zelených okurčiček? Vyvstává tedy tak...

  • Babiččina bezinková šťáva

    Černý bez je v plném květu, a proto nastala ta nejvhodnější chvíle vytvořit si bezový sirup, nejlépe tak, jak jej vyráběly naše babičky.Sirup z...

  • Marinované zelí

    U nás doma milujeme zelí. Každý podzim máme mimo jiné spojen s tím, že jeden víkend se prostě krouhá, krájí, nakládá...a celou zimu pak tuto...

Náš tip