Recepty
-
Neapolská omáčka
2 lžíce oleje 50 g slaniny 50 g šunky 30 g cibule 1 stonek celerové natě 30 g mrkve 200 g...
-
Krémová polévka z růžičkové kapusty
500 g růžičkové kapusty 3/4 litru čiré polévky z kostky 1 kelímek smetany ke šlehání 1-2 polévkové lžíce solamylu ...
-
Kopřivová polévka
4 hrnky vody 1 cibule 3 lžíce oleje 1 hrnek mladých lísků kopřivy 4 lžíce rýže plátek moravského...
-
Kávový sýrový krém
2 smetanové krémové sýry 3 vejce 4 lžíce moučkového cukru 3 lžíce smetany 1 lžíce rozpustné kávy 1...
-
Kuře Cordon Bleu
8 tenkých řízků z kuřete 4 plátky šunky 4 plátky sýra (eidam) 2 vejce muškátový oříšek hladká mouka ...
-
Gruzínská Adžika
2 kg rajčat 1 kg jablek 1 kg mrkve 1 kg sladkých paprik 7-8 kajenského pepře sůl olej ...
-
Švestkový crumble s mákem a palmovým cukrem
100 g hladké mouky 80 g másla 60 g palmového cukru (kdo má rád sladší, může přidat až 80 g cukru) 15 až 18 švestek ...
-
Malínský řízek
800 g vepřové kýty 300 g jablek kari 100 g křenu olej 100 g másla 0,5 dl bílého vína ...
-
Těstovinový salát s cuketou
350 g těstovin 4 cukety 150 g ricotty nebo měkkého tvarohu 2 stroužky česneku olivový olej Bertolli Extra...
-
Seriál: vyzkoušejte vegetariánské speciality
Část 2. ROBI - LAHŮDKA MADE IN CZECH REPUBLIC Asi nejlahodnější alternativa masa u nás a originální vynález firmy, která sídlí nedaleko...
-
Švestkový crumble s mákem a palmovým cukrem
Crumble, lahodná pochoutka, u jejíhož zrodu stála 2.světová válka, má cosi do sebe. Nejen díky jednoduchosti - do misky rozhodíte ovoce,...
-
Topinkyáda v Dyjákovicích
3.ročník TOPINKYÁDY se chystá v Dyjákovicích na sobotu 19.8.2006 . Vrcholem bohatého kulturního a soutěžního programu bude soutěž v pojídání...
-
Čekankový salát s ořechy
50 g rozinek 4 čekankové puky 15 až 20 jader vlašských ořechů Zálivka: 2 lžíce oleje 1 lžíce vinného...
-
Telecí kotlety v omáčce z kaparů
4 telecí kotlety čerstvě mletý černý pepř 3 lžíce másla sůl 4 malé cibulky 1/4 l suchého bílého vína ...
-
Barevný rajčatový salát
cherry rajčátek 250 g žlutých hroznových rajčátek 100 g zelených fazolek 1 lžíce červeného vinného octa 2...
-
Drůbeží salát s lískovými oříšky a pórkem
400 g drůbežích prsíček sůl čerstvě mletý pepř 50 ml oleje 250 pórku 250 g majonézy 150 g...
- Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
- Připravte si doma skvělé kari jako z indické restaurace
- Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
- Co k obědu na Škaredou středu? Potrhané bramboráky!
- S novinkou značky Panzani připravíte excelentní jídla. Vyzkoušejte pár receptů
- Společné soužití s mými rodiči mi ničí manželství. Asi je to sobecké, ale lituji, že jsem je k sobě vzala, píše Iva
- Edukační pobyty pomáhají zlepšovat kvalitu života vzácných pacientů i jejich rodin
- Jak poznat začínající mykózu nohou. Neléčená plíseň může způsobit úplné rozpadnutí nehtu, říká lékař
- Šišlání, či nesprávná výslovnost. Jak můžeme u dětí podpořit vývoj řeči, vysvětluje klinický logoped
- Jaká kabelka vám tento rok nesmí chybět v šatníku
- Soutěžte o balíček zkrášlující a pečující kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte a získejte doplňky stravy Naturevia pro zdravá játra
- Vyhrajte speciální White Concept Anti-pigment sérum od české kosmetiky For Life & Madaga
- Soutěžte o vstupenky na představení Malý princ v novém scénickém zpracování
- Vyhrajte balíček doplňků stravy na jarní únavu
- Moravský Beroun, místo čarodějnických procesů, řádění upírů i zjevování nebezpečných duchů
- Svitavsko plné tajuplných jevů: Nešťastná Bílá paní, ukrytý poklad i ďábelsky potrestaný majitel panství
- Tajemný hrad Svojanov: Prokletí žen jménem Kateřina a další paranormální jevy
- Tajemný hrad Hunyadi: Děsivé vězení, bloudící duše i seance s mrtvým šlechticem
- Děsivé moravské pověsti: Bezhlavý švédský voják i zakletá černá kočka
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz