Babinet.cz  /  Soutěže  /  Hrajte o vstupenky a kosmetický balíček s Veletrhem World Of Beauty & Spa – Podzim 2012

Hrajte o vstupenky a kosmetický balíček s Veletrhem World Of Beauty & Spa – Podzim 2012

10.8.2012 - Redakce Babinet

Ve dnech 7. a8. 9. 2012 bude probíhat tradiční 14. Mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA 2012 PODZIM v Praze v nových prostorách PVA Expo Praha - Letňany.

Veletrh je intenzivně zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, na zkrášlování, modelaci obličeje i postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Vystavovatelé představí okolo 300 značek, mnoho z nich má stálý předváděcí program na stáncích, semináře či přednášky v saloncích či alespoň odbornou poradnu a malé pohoštění pro návštěvníky.

Stále důrazněji se na veletrzích WORLD OF BEAUTY & SPA prosazuje krása jako harmonie těla i duše.  Ukázky  četných druhů masáží, aromaterapie a dalších relaxačních metod, tak ulevujících při každodenním stresu, jsou netrpělivě očekávány návštěvníky - těmi, kteří se chtějí inspirovat pro návštěvu nových relaxačních či lázeňských center a především těmi, kteří zvažují další vzdělávání či rekvalifikaci v tomto oboru. Rekvalifikace a další vzdělávání nabízejí vystavovatelé samozřejmě i v dalších oblastech, jako jsou kosmetika, vizážistika, kadeřnictví, nehtová modeláž, masáže, podologie., prezentují se  i kurzy výuky dalších přírodních metod zdravotní péče jako alternativní medicína, akupresura, čínská medicína, homeopatie, irisdiagnostika, čakrální terapie ap.

Na soutěživé odborníky i jejich fanoušky čeká mnoho zajímavých soutěží, které se budou věnovat kadeřnictví, vizáži, módnímu designu a nehtům a rukám. Přijďte se podívat a soutěžte s veletrhem WORLD OF BEAUTY & SPA.

Více informací o veletrhu a nápovědu k soutěži naleznete na www.worldofbeauty.cz

Co můžete vyhrát?

1. cena – dárková sada kosmetiky od firmy Nobilis Tilia + 2× VIP lístek na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2012
2. cena - dárkový balíček kosmetiky od firmy Nobilis Tilia +  2× VIP lístek na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2012
3. cena - dárkový balíček kosmetiky od firmy Nobilis Tilia + 2× VIP lístek na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2012

* Výhry dodala: firma pořádající veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 7. – 8. 9. 2012, PVA Expo Letňany

Soutěž již byla ukončena.
Obvykle do tří týdnu od konce soutěže se na tomto místě objeví výherci.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz