Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Chcete vypadat skvěle? Přijeďte do Aparthotelu Šumava 2000

Chcete vypadat skvěle? Přijeďte do Aparthotelu Šumava 2000

28.9.2010 - Renáta Řeháková

Milé dámy, babí léto skončilo, slunečních paprsků ubývá, dny se krátí a zima je za dveřmi. I listopadový čas ale můžete prožít v dobré náladě. Jak? Například akcí, kterou pořádá  Aparthotel Šumava 2000 v Kašperských horách a jmenuje se Vypadáš skvěle.

Staňte se na pár okamžiků modelkou a získejte dokonalou divy

Dokonalý vzhled je přáním snad každé ženy - nejen filmové hvězdy. Udělejte si proto pohodový víkend (například se svou nejlepší kamarádkou) a nechte zdokonalit svůj vzhled rukama odborníků. V hotelu  na vás bude čekat tým profesionálů – vizážistky a fotografa, kteří v postaveném profi studiu z vás udělají modelku. Výsledkem budou opravdu překrásné profesionální fotky, které každá účastnice obdrží a může se s nimi chlubit.

Pokud chcete zjistit, jak být krásnější snadno a rychle,  pospěšte si a rezervujte si pobyt co nejdříve.

V rámci  tohoto víkendu je připraven i zajímavý doprovodný wellness a relaxační program, výlet do Německa a další lahůdky. Všechny informace o celé akci naleznete zde: http://www.aparthotel-sumava.cz/pobyt-pro-zeny-vypadas-skvele

"Pobyt  Vypadáš skvěle" můžete také věnovat formou dárkového voucheru. Potěšte své blízké originálním dárkem! Bližší informace Vám rádi poskytnou na recepci.

Aparthotel Šumava 2000 tuto akci pořádá jedenkrát ročně již od roku 2006 a ženy, které se jí zúčastnily ocenily opravdu profesionální a individuální přístup celého týmu. „ Konečně vím, jak se správně líčit. Dělala jsem spoustu chyb, o kterých jsem neměla vůbec tušení. Získala jsem opravdu cenné informace. Musím říct, že se mi i zvedlo sebevědomí, když jsem viděla výsledné obrázky… a jsem strašně zvědavá, co na mé fotky řekne můj muž.“, sdělila nám Jana (44 let) při svém odjezdu z loňské akce.

Zde si můžete "Víkendový pobyt pro ženy s vizážistkou a profesionálním fotografem - Vypadáš skvěle" rezervovat, nebo zavolejte na tel. číslo 376 546 910, na kterém vám rádi  zodpoví další dotazy týkající se "Pobytu pro ženy Vypadáš skvěle".

Kompletní informace o hotelu naleznete zde: www.aparthotel-sumava.cz

Zúčastněte se naší soutěže a jedna z vás vyhraje Pobyt pro ženy vypadáš skvěle!

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz