Babinet.cz  /  Magazín  /  Dům a zahrada  /  Vaření pod tlakem je mnohem rychlejší

Vaření pod tlakem je mnohem rychlejší

19.11.2009 - Redakce Babinet

Každá z vás, která kdy při vaření používala starý, hliníkový "papiňák", si jistě vzpomene na první průběh vaření, kdy s obavami sledovala rychle se točící a syčící bezpečnostní ventil a představovala si ty nejčernější scénáře, jak hrnec nevydrží a "vymaluje" celou kuchyni. Jeho otevírání a zavírání vyžadovalo také používání speciálních triků, které jste se musely naučit. Dnešní doba však nabízí novinky z oblasti tlakových hrnců, které jsou vytvořeny tak, že k jejich používání už žádné triky nepotřebujete.

Tlakový hrnec  si mnoho žen oblíbilo pro rychlost vaření, zachování vitamínů  a hlavně pro svou jednoduchost.  Starý, nenahraditelný pomocník v kuchyni. Myslíte si že ho znáte dobře? Neznáte.

Tefal Clipso. První tlakový hrnec, který otevřete i zavřete na jeden dotek.

Používání  tlakových hrnců nebylo nikdy jednodušší a bezpečnější!  Pouze Tefal Clipso vám umožní otevírat a zavírat hrnec jednou rukou a vaření je tak snadnější než kdykoliv předtím. Prostě jen přiklopíte pokličku, tak jak jste zvyklí u běžného hrnce, a zlehka zatlačíte na poklici. Klik! A můžete vařit – pod tlakem!

Naprostá bezpečnost tlakových hrnců je zajištěna jak důmyslnou konstrukcí řady bezpečnostních systémů, tak i precizní kontrolou výrobního procesu. Tefal představuje vrchol technologického vývoje a nepřipouští kompromis v oblasti kvality.  
Více o bezpečnosti tlakových hrnců  na www.tefal-clipso.cz.

Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte tlakový hrnec Tefal Clipso

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz