Babinet.cz  /  Magazín  /  Kultura  /  Kniha: Sladkovodní kuchařka

Kniha: Sladkovodní kuchařka

Redakce Babinet

Sladkovodní kuchařka

Milan Palička

Po úspěšné Olivové kuchařce a Mořské (nejen) kuchařce další kuchařka

o zdravém vaření z edice Jídlo jako lék

V knize naleznete

• Informace, proč jsou ryby tak zdravé

• Kapitola o dějinách rybářství a rybníkářství

• Soupis ryb našich vod a mnoho informací o nich

• Rady, jak vybírat, nakupovat a upravovat rybí produkty

• Přes 250 receptů s uvedenou energetickou hodnotou a obsahem cholesterolu – Předkrmy a pomazánky, Polévky, Hlavní jídla, Saláty, Marinované a uzené ryby

Další výpravná česká kuchařka věnovaná rybám je tentokrát zaměřena na ty sladkovodní, tedy ryby českých rybníků a řek. Česká republika má vzhledem k počtu obyvatel rekordní počet rybářů – s nadsázkou lze říci „Co Čech, to rybář“. A právě pro ně nakladatelství Smart Press připravilo svou novou kuchařku. A také pro všechny, kdo hledají rady a tipy, jak rybí maso nápaditě a chutně upravit, kdo chtějí žít a jíst zdravě.

Nová kuchařka z edice Jídlo jako přináší mnoho cenných rad pro nákup a zpracování ryb, najdete v ní důležité informace a recepty, které posílí vaše zdraví a podpoří snahu držet si štíhlou linii. A navíc se dozvíte mnoho informací o dějinách rybníkářství a rybářství i o tom, proč je konzumace ryb pro lidské zdraví tak užitečná.

Hlavní část knihy ale samozřejmě tvoří recepty – nápadité a vyzkoušené recepty na přípravu sladkovodních ryb s nádhernými profesionálními fotografiemi jídel a spoustou fotografií s tématikou rybářského prostředí, výlovů a s rybářskými motivy.

Obchodní informace

Formát 172 x 240, pevná vazba,

cca 250 stran, asi 399 Kč, celobarevné

Mnoho fotografií hotových receptů i postupů přípravy

ISBN 978-80-87049-12-9

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz