Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Pozvánka na veletrh + soutěž: WORLD OF BEAUTY & SPA 2009

Pozvánka na veletrh + soutěž: WORLD OF BEAUTY & SPA 2009

Redakce Babinet

Soutěž ukončena!

Hledáte námět pro rozšíření a zatraktivnění svého pracoviště, kosmetického salonu, spa zařízení či hotelu? Zajímají Vás novinky a trendy v oblasti kosmetiky, wellness, relaxace, manikúry a péče o nohy? Zajímají Vás praktické ukázky relaxačních masáží a blahodárné účinky aromaterapie?

Neváhejte a navštivte největší mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu v ČR WORLD OF BEAUTY & SPA JARO ve dnech 6. a 7. 3.2009 na pražském Výstavišti v Holešovicích.

Více než 330 vystavovatelů připravuje pro dvě desítky tisíc návštěvníků opět novinky v oborech pěstící a dekorativní kosmetika, péče o tělo, přístroje pro péči o pleť a formování postavy, péče o ruce a nohy, vybavení kosmetických salonů a pracovišť, vybavení pro wellness a spa zařízení a mnoho dalšího. Zaměření úrovně služeb a komunikace podle specifik jednotlivých zákazníků, správný marketing, aktivní doprovodný program i třeba aktivní prodej ve wellness centrech budou specifickou částí odborného programu veletrhu.

Jedním z hlavních směrů veletrhu bude také vzdělávání a rekvalifikace. V nabídce budou zastoupeny školy, vzdělávací instituty i odborníci nabízející znalosti z oborů kosmetika, péče o ruce a nohy, zdravá výživa, aromaterapie, masáže, zdravý životní styl, relaxace. Je to vkladem pro ty, kdo si chtějí doplnit znalosti v těchto oborech, i pro zájemce, kteří hledají zaměstnání, chtějí změnit své dosavadní pracovní zařazení či např. pro matky po mateřských dovolených, které zatím nemohou přijmout práci s celodenní pevnou pracovní dobou či za zaměstnáním dojíždět.

V dalším odborném programu se představí opět DERMOPARTY, anti-aging programy, nové generace profesionálních produktů pro péči o tělo a pleť či např. novinky z oblasti biokosmetiky. V pátek 6.3. 2009 bychom chtěli návštěvníky speciálně pozvat od 16.00 k hlavnímu podiu, kde vystoupí Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg, a MUDr. Tomáš Paduch, specialista na tumescentní liposukce, s dalšími hosty. Pokračování tohoto programu bude od 16.45 v odborném salonku, pro návštěvníky jsou připraveny hodnotné výhry formou dárkových poukazů na zákroky patřící do oblasti estetické chirurgie.

Na veletrhu samozřejmě na návštěvníky čeká kromě možnosti nákupů velká řada trendových záležitostí - účesy italských i českých kadeřnických mistrů zpracované v poutavé show, na kadeřnických, kosmetických a "nehtových" stáncích možnost nechat si zdarma poradit a často zdarma či za velmi příjemné "veletržní" ceny si nechat od největších mistrů vytvořit nový účes, nalíčit v nadcházejících trendech, vyzkoušet některý z druhů masáží, perfektní manikúru či vyzkoušet "gelové" či "akrylové" nehty, nebo alespoň hezké zdobení, a to i nehtů na nohách. Kdo nemá zatím odvahu a chuť na "změnu", může se alespoň obdivovat kreativní tvorbě soutěžících při řadě vrcholných soutěží: Creative image team, fotomakeup, nail art, stamping nail art, manikúra, účesy a líčení juniorů a mnoho dalšího.

Milé dámy, odpovězte správně na soutěžní otázky a 5 z vás získá 2 vstupenky na veletrh a dárkový balíček!

Soutěž začíná 6.2. a trvá do 22.2.2009. Všeobecná soutěžní pravidla naleznete ZDE

GRATULUJEME:

Tomáš Vejražka, Hana Frauenterková,Alena Juranová, Zuzana Kášová - Praha

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz