Babinet.cz  /  Magazín  /  Život a vztahy  /  Tereza Maxová tváří Oriflame i v roce 2009

Tereza Maxová tváří Oriflame i v roce 2009

Redakce Babinet

Světová topmodelka a patronka srdcí všech opuštěných a potřebných dětí, Tereza Maxová, se i v nastujpujícím roce 2009 spojila se značkou Oriflame.

Oriflame si tuto světoznámou modelku znovu nevybral pouze pro osvědčenou dlouhodobou a moc příjemnou spolupráci, ale především proto, že tato žena zosobňuje veškeré etické hodnoty, ve které společnost věří – mezi ně patří především šetrnost k přírodě, netestování na zvířatech a pomoc dětem v kojeneckých a dětských domovech.

Oriflame Česká republika spolupracuje již sedmým rockem i s Nadací Terezy Maxové prostřednictvím projektu Oriflame dětem a spojení tváře topmodelky s velkým srdcem se značkou Oriflame je tak více než přirozené.

6 otázek pro Terezu Maxovou

Kterého produktu dekorativní kosmetiky byste se, Terezko, nechtěla vzdát ani když se třeba chystáte na rodinný výlet do přírody?

Bez čeho se neobejdu, je řasenka Wonderlash a lest na rty Giordani Gold?

Terezko, stále pracujete v topmodelingu, věnujete se charitativní činnosti skrze svoji nadaci, jste tváří značky Oriflame, vychováváte syna. Najdete si čas i na zábavu? U čeho se nejlépe odreagujete, co vám dodává energii?

Nejlepší zábava je odpočinek! … a kulisou někdy bývá televize, vůně z kuchyně, relaxační muzika.. nebo rozečtená knížka.

Kolik času vám zabere charitativní práce, je to více, nebo méně, než jste původně doufala?

Je to určitě víc, ale kdo počítá čas, když dělá něco, co je pro něj potěšení a radost?

Pozorujete, zda vaše těsné sepjetí s charitou nějak ovlivnilo smýšlení či chování lidí ve vašem okolí?

Určitě vnímám, že jsem v povědomí lidí více jako patronka nadace než jako modelka…

S jakými svými životními milníky jste nejvíc spokojena, na co nejraději vzpomínáte?

Tak pro mě tím nejvýznamnějším byl konkurz a odjezd do Paříže, návštěva v kojeňáčku a narození Tobíčka.

Jaké vlastnosti byste si chtěla osvojit, a jakých se naopak zbavit?

Ráda bych si osvojila trpělivost a kuchařské dovednosti.. zbavila bych se své panenské kritičnosti…

Stejně jako v předchozích dvou letech se bude v průběhu roku 2009 objevovat tvář Terezy Maxové v reklamních kampaních, na propagačních materiálech a v katalozích Oriflame. Na webové televizi společnosti naleznete i zajímavou reportáž z focení právě s Terezou Maxovou.

Na www.oriflame.cz se dozvíte více o spolupráci s Nadací Terezy Maxové a můžete si prolistovat katalog produktů on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat. Spoustu zajímavých tipů, nápadů a reportáží naleznete na webové televizi na www.tv.oriflame.cz

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz