Babinet.cz  /  Recepty  /  Zajímavosti a ostatní  /  Týdny zdravých thajských chutí

Týdny zdravých thajských chutí

10.5.2018 - redakce Babinet.cz

Máte rádi thajskou kuchyni, či jí chcete poznat? Neváhejte a zapojte se do akce, která bude trvat pouze dva týdny, a to 10. až 23. května 2018. Přijďte ochutnat zdravé autentické pokrmy a vynikající čerstvé tropické ovoce z Thajska!

Akce proběhne ve třech špičkových thajských restauracích v Praze – NOI (www.noirestaurant.cz), OBČANSKÁ PLOVÁRNA (www.obcanskaplovarna.cz) a ZEBRA (zebranoodlebar.cz). Všechny tři se pyšní oceněním THAI SELECT, které uděluje Ministerstvo obchodu Thajského království vynikajícím thajským restauracím s autentickými pokrmy po celém světě.

Pro TÝDNY ZDRAVÝCH THAJSKÝCH CHUTÍ tyto restaurace připraví pestrou nabídku atraktivních jídel a sestaví menu za speciální ceny. Všechna promovaná jídla budou zahrnovat thajské bylinky a koření, stejně tak i speciálně vyšlechtěný nový druh barevné thajské rýže (riceberry). Je charakteristická tmavě fialovou barvou, vysokým obsahem antioxidantů, vitamínů a vlákniny, má tedy velmi pozitivní účinky na lidské zdraví. Navíc bude přímo z Thajska dovezeno vynikající čerstvé tropické ovoce (mangosteen, mango a mladé kokosy), které bude moci ochutnat každý, kdo si objedná speciální menu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TÝDNY ZDRAVÝCH THAJSKÝCH CHUTÍ pro vás připravil Úřad obchodního rady, ve spolupráci s Velvyslanectvím Thajského království, Thajskou centrálou pro cestovní ruch (TAT) se sídlem v Praze a thajským Úřadem pro zemědělské záležitosti sídlícím v Bruselu.

Vaše názory

Další recepty

  • Bramborové muffiny se slaninou

    Muffiny nemusí být jen nasladko. Zkuste je naslano! Vvyzkoušejte úžasný recept od MP krásno! Dobrou chuť! Suroviny 550 g brambor 225...

  • Italský hruškový koláč

    Přemýšlíte, jak naložit s podzimní hruškovou úrodou? Přeneste do své kuchyně kousek slunné Itálie a věnujte čas přípravě Italského...

  • Podzimní grilování

    I podzim má mnoho gurmánských podob a nabízí nejednu chutnou příležitost. Zvláště ten letošní nesmírně teplý, kdy počasí leckdy bývá letní než...

  • Perník litý na plech (rok 1947)

    Jak už sám název (přesněji letopočet v něm) napovídá, dneska opětovně zabrousíme na téma historických receptů našich praprapředků. Na pomoc si...

Náš tip