Babinet.cz  /  Recepty  /  Konzervování  /  Testujte s námi Ovocný pektin a vyrobte si doma dokonalou marmeládu

Testujte s námi Ovocný pektin a vyrobte si doma dokonalou marmeládu

8.6.2018 - AndreaP.

Aktualizováno :

Výzva k testování je ukončena! Testovat budou dle náhodného losu :  O.Fabiánová, M.Urbanová, E.Staňková, H.Chadimová, M.Hrubý, V.Kubáčová, V.Kupková, M.Ulrychová, H.Pardová a A.Blažková.

Všem pisatelům tímto moc děkujeme za zájem! Věříme, že se na vás štěstí usměje v některém z dalších testování, které pro vás na Babinetu připravujeme.

 

Je vaše spíž po zimě jako vymetená a vy už se těšíte, jak se vrhnete na vyrábění těch nejvybranějších marmelád a džemů klasických i neobvyklých chutí a kombinací? Aby měly vaše domácí džemy a marmelády ideální konzistenci, nezapomeňte na skvělého pomocníka - ovocný pektin, který obsahuje pouze citrusový pektin. Nejvíce si rozumí s kyselejším ovocem. Navíc je přirozeně bezlepkový, a tak se jej nemusí obávat ani osoby s bezlepkovou dietou.

 

Nyní má možnost až deset z vás přednostně dostat tuto novinku zcela zdarma až domů bez nutnosti běhat po obchodech, a pomoci nám ji takto otestovat. Jediné, co pak musíte udělat, je to, že nám následně pošlete recept, co dobrého jste s výrobkem připravili a vlastně se tak tímto budete podílet na tvorbě receptů k tomuto produktu.

Inspirace - jahodový chia džem

 

V případě zájmu pište na tento email.

Vaše názory

Další recepty

  • Ovocný (nejen) vánoční chlebík

    Sušené ovoce, oříšky, anýz, skořice, rum a další suroviny, tak to vše dělá z tohoto receptu recept vánoční. Tento chlebík si ale jistě můžete...

  • Bramborový trhanec na pánvi

    Jídlo, které připomíná dobu našich babiček. Málo lehce dostupných surovin, rychlá příprava, to je to pravé v tento čas. Potřebujeme : ...

  • Vánoce bez lepku

    Pokud se potýkáte s alergií na lepek nebo s jeho intolerancí a máte strach, že si o vánočních svátcích nebude moct vychutnat vaše oblíbené...

  • Tipy pro zdravé vánoční pečení

    1. Místo bílé mouky použijte špaldovou nebo pšeničnou celozrnnou mouku. Bílá mouka zatěžuje trávení, zalepuje střeva, zahleňuje tělo, ...

Náš tip