Babinet.cz  /  Magazín  /  Styl  /  Dámské plavky, které nedají mužům spát. Inspirace na léto 2017

Dámské plavky, které nedají mužům spát. Inspirace na léto 2017

31.5.2017 - redakce Babinet.cz

S blížícím se létem stále častěji dokupujeme letní kousky a potřeby, mezi které patří také plavky. Ať už zvolíte jakékoliv, vždy se budete v plavkách odhalovat poněkud více, než v běžném oblečení. Pokud máte ráda svůdné a originální kousky, nechte se inspirovat. Protože tuto sezónu bude rozhodně z čeho vybírat.

Monokiny – zdánlivě jednodílné plavky, které jsou nesmírně sexy

Už jste o nich slyšeli? Monokiny ovládly plavkovou sezónu už vloni a letos jsou opět žhavým trendem. Jde o jedinečné spojení bikin a plavkové podprsenky, mezi kterými se nachází kousek látky. Díky tomu jde o plavky vcelku, ale přesto odhalí mnohem více. A jsou nesmírně rafinované. Je potřeba zdůraznit, že jejich střih je hodně odvážný. Proto je nosí zejména ženy, které mají vysportovanou a pevnou postavu. Tyto dámské plavky dají vyniknout vaši ženskosti a máte jistotu, že se stanete středem pozornosti na každé pláži.

Titěrné plavky – mikrokliny

Pokud se toužíte hodně opálit a vypadat svůdně, pak vsaďte na mikrokiny. Jde o titěrné plavky, které zakryjí skutečně jen to nejnutnější. Nemusíte se však bát, že budete působit jako na nudapláži. Naopak. Plavky zahalí vše, co je potřeba. A vy budete opálená téměř všude.

Jednodílné plavky v „korzetu“

Nechcete se příliš odhalovat, pouze zdůraznit bujné poprsí? Pak můžete vsadit na jednodílné plavky s korzetovým živůtkem, který dokonale vytvaruje vaše přednosti. Budete se pyšnit krásnými křivkami a navíc elegantně zakryjí větší bříško.

MUST HAVE letošního léta – volánky a odhalená ramena

Sledujte módní trendy? Pak jste si určitě všimli, že letos ovládly přehlídková mola topy s odhalenými rameny a volánky. A to platí nejen u oblečení, ale také u plavek. Volánky působí mimořádně žensky, něžně a romanticky. Navíc dokážou každý model opravdu pozvednout a oživit. Odhalená nebo jakoby spadlá ramena zase vypadají rafinovaně.

Pokud nechcete nijak experimentovat, vsaďte na klasické bikiny, ve kterých se cítíte dobře. Dámské plavky mohou mít mnoho podob, trendy odchází a zase přichází. Ovšem nejdůležitější je, aby seděly vaší postavě. Monokiny a mikrokiny jsou vhodné zejména pro mladší a hodně štíhlé ženy. Naopak volánky a odhalená ramena si mohou dovolit prakticky všechny ženy. Stejně tak korzetový výstřih. Nezapomeňte si své plavky pořídit včas. Léto pomalu klepe na dveře a plavková sezóna začne. A hlavně, jedny ani dvoje plavky rozhodně nestačí. A to platí zejména, pokud vyrazíte k moři!

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další z magazínu

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz