Babinet.cz  /  Soutěže  /  Soutěžte o kosmetický balíček od firmy Salvus a VIP lístky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2013

Soutěžte o kosmetický balíček od firmy Salvus a VIP lístky na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2013

24.1.2013 - redakce Babinet.cz

Ve dnech 1. a 2. 3. 2013 bude probíhat tradiční 15. Mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA 2013 JARO v Praze v nových prostorách PVA Expo Praha - Letňany.

Veletrh je intenzivně zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, na zkrášlování, modelaci obličeje i postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Vystavovatelé představí okolo 300 značek, mnoho z nich má stálý předváděcí program na stáncích, semináře či přednášky v saloncích či alespoň odbornou poradnu a malé pohoštění pro návštěvníky.

Stále důrazněji se na veletrzích WORLD OF BEAUTY & SPA prosazuje krása jako harmonie těla i duše.  Ukázky  četných druhů masáží, aromaterapie a dalších relaxačních metod, tak ulevujících při každodenním stresu, jsou netrpělivě očekávány návštěvníky - těmi, kteří se chtějí inspirovat pro návštěvu nových relaxačních či lázeňských center a především těmi, kteří zvažují další vzdělávání či rekvalifikaci v tomto oboru. Rekvalifikace a další vzdělávání nabízejí vystavovatelé samozřejmě i v dalších oblastech, jako jsou kosmetika, vizážistika, kadeřnictví, nehtová modeláž, masáže, podologie., prezentují se  i kurzy výuky dalších přírodních metod zdravotní péče jako alternativní medicína, akupresura, čínská medicína, homeopatie, irisdiagnostika, čakrální terapie ap.

Na soutěživé odborníky i jejich fanoušky čeká mnoho zajímavých soutěží, které se budou věnovat kadeřnictví, vizáži, módnímu designu a nehtům a rukám. Přijďte se podívat a soutěžte s veletrhem WORLD OF BEAUTY & SPA.

Více informací o veletrhu a nápovědu k soutěži naleznete na www.worldofbeauty.cz

Co můžete vyhrát?

1. cena - dárkový kosmetický balíček od českého firmy Salvus + 2× VIP lístek na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2013
2. cena -  2× VIP lístek na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2013
3. cena - 2× VIP lístek na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2013

* Výhry dodala: firma pořádající veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 1. – 2. 3. 2013

 

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
1.cena - David Jarský - Dúbrava, 2.cena - Filip Jasoněk - Slavkov, 3.cena - Vendula Vosátková -Stříbro

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz