Babinet.cz  /  Soutěže  /  Vyhrajte překrásný kalendář Miluj svůj život 2013

Vyhrajte překrásný kalendář Miluj svůj život 2013

29.11.2012 - redakce Babinet.cz

Překrásně ilustrovaný nástěnný kalendář s motivačními afirmace od Luise L. Hay. Afirmace jsou velmi účinní pomocníci na cestě našeho duchovního i osobního růstu. Díky tomuto kalendáři je můžete mít po celý rok na očích. Obsahuje i lunární kalendář. Kalendář doprovázejí kouzelné ilustrace.

Odpovězte na soutěžní otázku a vyhrajte jeden z 10 nástěnných kalendářů Miluj svůj život a prožijte rok 2013 s povzbuzujícími afirmacemi známé Luisy L. Hay.

Odpověď na otázku najdete na Synergiepublishing.com/

Soutěž již byla ukončena. Výherci soutěže jsou:
Vendula Matoušková - Brno, Emilie Procházková - Kroměříž, Katka Rohošková Praha, Jana Matlová - Jablůnka, Marie Dostálová - Loučany, Věra Sipejdová - Sokoleč, Anna Krabková - Hamry, Eva Koutná - Vyškov, Zdena Císařová - Praha, Magdalena Stará - Liberec

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Evik2424
3.12.2012 10:08

tak tento kalendář mne opravdu oslovil.... soutěžím s vámi už delší dobu, ale bez registrace, ale kvůli tomuto kalndáři jsem si uvědomila, že musím být zaregistrována.

Další soutěže

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz