- 30 g kvasnic
- 50 g cukru
- 1/4 l mléka
- 500 g polohrubé mouky
- 2 vejce
- špetka soli
- 100 g rozpuštěného másla
- 1/2 l mléka
- 1 lžička vanilkové dřeně
- 2 vejce
- 100 g cukru
- 1 lžička škrobu
- špetka soli
- moučkový cukr
Představte si kulinářský výlet do exotických krajin, aniž byste museli opustit pohodlí domova. Tento recept...
Jak se všeobecně ví, muži dokážou v kuchyni leckdy kouzlit, ne nadarmo je většina šéfkuchařů...
Boršč je hustá polévka, která patří k ruské, ukrajinské i polské klasické...
Ryby jsou nezbytnou součástí jídelníčku každého člověka, což je věc již všem známá....
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)