Babinet.cz  /  Recepty  /  Kohout labužník

Kohout labužník

7.9.2005 - Redakce Babinet
  • 1 kohout
  • 5 lžic oleje
  • 1 cibule
  • sůl
  • pepř
  • 1 citrón
  • 1 lžíce sekané celerové natě
  • drůbeží vývar
  • 1/2 hrnku bílého vína
Kohouta rozdělíme na 4 porce, osolíme, opepříme, potřeme olejem smíchaným s citrónovou šťávou, nasekanou celerovou natí a jemně nasekanou cibulkou. Takto upraveného kohouta necháme hodinu uležet v chladničce. Potom jednotlivé porce vložíme do rozpáleného oleje, prudce opečeme, podlijeme vývarem, přidáme víno a pod pokličkou dusíme do měkka.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz