Babinet.cz  /  Recepty  /  Masa a vnitřnosti  /  Flámská kachna

Flámská kachna

7.9.2005 - Redakce Babinet
  • 1 kachna
  • 1 plátek anglické slaniny
  • 1 lžička sušené mateřídoušky
  • 1 hrnek višní
  • sůl
  • pepř

Kachnu osolíme, opepříme, uvnitř posypeme sušenou mateřídouškou a prudce opečeme na slanině nakrájené na kostky. Mírně podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šýávou dopékáme v troubě. Nakonec přidáme višně, které už jen krátce prohřejeme.

Další recepty na úpravu kachny:

  • Kachna na hruškách
  • Kachna na víně s paprikami a bazalkou
  • Šťavnatá kachna
  • Pikantní kachna
  • Pečená kachna s mandlemi a jablky
  • Kachna na medu
  • Kachna s olivami
  • Kachna na boloňský způsob
  • Kachna nadivoko
  • Kachna na pomerančích

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz