Babinet.cz  /  Recepty  /  Skotský koláč

Skotský koláč

1.11.2006 - Redakce Babinet
200 g jehněčího masa, 1 cibule, 1/2 celeru, 1 mrkev, 250 g vařených brambor, 100 g žampionů, 100 g řapíkatého celeru, 50 g čedaru, 5 stroužků česneku, worchester, 50 g rajčatového protlaku, sůl, tymián, řeřicha, pepř, olej Na oleji osmahneme jehněčí maso, přidáme na jemné kostičky cibuli, celer, mrkev, žampiony, řapíkatý celer, česnek, dále přidáme protlak a koření. Dusíme asi 20 minut. Směs vložíme do pekáčku, navrch dáme ušťouchané brambory a pečeme 30 minut. Poté posypeme strouhaným čedarem a ještě zapékáme.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz