Babinet.cz  /  Recepty  /  Gratinovaná treska

Gratinovaná treska

17.1.2007 - Redakce Babinet
500 g tresky, 100 g tvrdého sýra ementálského typu, 1 vejce, olej, petrželka, citronová šťáva, pepř, sůl Porce ryby osolíme, pokapeme citronovou šťávou, opepříme a vložíme do ohnivzdorné misky vymazané olejem. Povrch potřeme rozšlehaným vejcem a hustě posypeme strouhaným sýrem. Zapékáme dorůžova a podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz