- 1,5 kg dýně
- 2 cibule nasekané na kostičky
- 1/2 šálku nasekané čerstvé máty
- 1/2 kg ovčího sýra Feta
- 2 až 3 vejce
- sůl
- pepř
- 2 vejce
- 1 šálek olivového oleje
- 1 lžička soli
- 1/2 až 3/4 šálku mléka
- 1 lžička prášku do pečiva
- zhruba 1 kg hladké mouky
Jak se všeobecně ví, muži dokážou v kuchyni leckdy kouzlit, ne nadarmo je většina šéfkuchařů...
Boršč je hustá polévka, která patří k ruské, ukrajinské i polské klasické...
Ryby jsou nezbytnou součástí jídelníčku každého člověka, což je věc již všem známá....
A naše rebarborová jízda pokračuje dále. V úvodním prvním díle jsme se zaměřili na...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)