- 350 g hladké mouky
- 25 g kakaa
- 100 g moučkového cukru
- citronová kůra
- 60 g mandlí
- 1 lžička skořice
- 250 g Hery
- 120 g moučkového cukru
- 3 žloutky
- 1 balíček vanilkového cukru
- 1 lžíce rumu
- 120 g mletých ořechů
- čokoládová poleva
- půlky mandlí na ozdobu
V ledničce ležel osamělý tvaroh. Co s ním? Pobíhat po kuchyni po práci se málokomu z nás chce, takže...
Fazolové lusky jsou k dostání buď ve své přirozené čerstvé formě (není nic...
Pampeliška je významná léčivka. Sbíráme kořen před rozkvětem rostliny (březen – duben), květy...
Játrové kari je lahodná a exotická specialita, která spojuje bohatou chuť jater s pikantním...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)