- 1/4 kg dětské krupice
- 1/4 kg práškového cukru
- 100 g másla
- 4 lžíce vody
- 1/2 lahvičky mandlové tresti
- balíček dětských piškotů
- kakao práškové
- práškový cukr na obalení
- rum
- asi 25 g másla
- moučkový cukr
- 1 žloutek a kakao práškové utřete do hladkého krému
A naše rebarborová jízda pokračuje dále. V úvodním prvním díle jsme se zaměřili na...
Pstruh je jednou z nejvíce ceněných ryb v kulinářském světě, a to nejen pro svou jemnou chuť, ale i pro svou...
Snažíte se zhubnout do plavek a nebo máte rádi odlehčenou stravu jako takovou? Přinášíme vám...
Období úrody rebarbory /reveně kadeřavé/ je tradičně spjato s obligátním rebarborovým koláčem...
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)