- 500 g rybího filé
- 2 čerstvé zelené papriky
- 3 svazečky ředkviček
- 2 lžíce sójové omáčky
- 3 lžíce citrónové šťávy
- 2 lžičky cukru
- špetka Glutasolu
- 2 lžíce strouhaného křenu
- 1 lžíce sójové omáčky
- 2 lžíce dezerního vína
- 1 lžíce oleje
Představte si kulinářský výlet do exotických krajin, aniž byste museli opustit pohodlí domova. Tento recept...
Jak se všeobecně ví, muži dokážou v kuchyni leckdy kouzlit, ne nadarmo je většina šéfkuchařů...
Boršč je hustá polévka, která patří k ruské, ukrajinské i polské klasické...
Ryby jsou nezbytnou součástí jídelníčku každého člověka, což je věc již všem známá....
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)