Babinet.cz  /  Recepty  /  Filé z tresky se smetanou

Filé z tresky se smetanou

8.9.2005 - Redakce Babinet
  • 250 g filé
  • 3 lžíce smetany
  • sůl
  • olej
  • 100 g na másle dušených hříbků
  • nebo žampionů
Syrové filé umeleme na masovém mlýnku, přidíme smetanu, osolíme a na mírném ohni zahříváme za stálého míchání. Jakmile filé do sebe vsákne smetanu, začneme za neustálého míchání po kapkách přidávat olej. Přitom dáváme pozor na množství oleje, neboý při správné přípravě se nesmí oddělit od ostatních surovin. Hotové filé sejmeme z ohně, necháme vychladnout a podáváme s dušenými hříbky nebo žampiony.

Vaše názory

Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)

Další recepty

Náš tip
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz