- 250 g vepřového ramínka nebo výřezu z polotovarů
- 60 g slaniny
- 1 nožička debrecínské klobásy
- 1 větší cibule
- 1 zelený paprikový lusk
- 1 větší rajče
- 150 g tarhoni nebo těstovinové rýže
- 1 lžíce mleté sladké papriky
- 0,1l smetany ke šlehání
- sůl
- polévkové koření
Debrecínská polévka
Další recepty
-
Vláčná tvarohová buchta zpříjemní ranní vstávání
V ledničce ležel osamělý tvaroh. Co s ním? Pobíhat po kuchyni po práci se málokomu z nás chce, takže...
-
Masové kuličky na fazolkách. Ideální oběd pro každou příležitost
Fazolové lusky jsou k dostání buď ve své přirozené čerstvé formě (není nic...
-
Oblíbený recept našich babiček? Pampeliškový sirup, který nesměl chybět v žádné domácnosti
Pampeliška je významná léčivka. Sbíráme kořen před rozkvětem rostliny (březen – duben), květy...
-
Pikantní játrové kari s výrazným kořením
Játrové kari je lahodná a exotická specialita, která spojuje bohatou chuť jater s pikantním...
Oblíbené recepty
- Velký pátek v kuchyni. Tradice velí půst, co si tedy k jídlu připravit?
- Připravte si doma skvělé kari jako z indické restaurace
- Jednoduché recepty s vařenými vejci aneb jak využít zbylá velikonoční vajíčka
- Co k obědu na Škaredou středu? Potrhané bramboráky!
- S novinkou značky Panzani připravíte excelentní jídla. Vyzkoušejte pár receptů
Náš tip
-
Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem
na webu pravopisne.cz
Vaše názory
Vaše názory (pro vložení komentáře se prosím přihlaste)